Tætning af rør

Har du et utæt vand- eller varmerør?

Lækagetætning af rør med garanti

Kontakt os på 70 70 19 15

En rørlækage med vand, der siver fra vand- og varmerør, kan både blive dyrt og give adskillige følgeskader. Vi udfører rørtætning med et yderst holdbart keramisk materiale med garanteret tæthedseffekt. Vi giver som de eneste på markedet 1-års garanti for tæthed på denne ydelse!

Undgå at udskifte vand- og varmerør

Vi tilbyder keramisk tætning af det eksisterende rør, så du undgår at skulle grave fliser op på badeværelset eller ødelægge vægge og gulv andre steder. Det er let og enkelt og sparer dig for en masse bøvl og ophugningsrod, idet du undgår en dyr og omfattende udskiftning af vand- eller varmerør.

Tæt eller gratis!

Vi udførte den første rørtætning med keramisk materiale tilbage i 2010, og den holder stadig. Derfor har vi ikke noget problem med at udstede en 1-års garanti på vores rørtætning. Vores metode har været gennemprøvet gennem mange år i blandt andet Tyskland, USA og Canada. Vi anvender Multiseal fra Unipak samt andre produkter i disse opgaver. Vi analyserer produktvalget i forhold til hver enkelt opgave.

Effektiv rørtætning med keramisk materiale

Vi tætner rørlækager helt uden ophugning og frilægning af skadested. Den sikre vej til dette er:

  • Først foretager vi en præcis lækagesporing til at lokalisere utætheden.
  • Der foretages en fugtundersøgelse for, om det er teknisk og bygningsmæssigt forsvarligt at udføre sealing.
  • Herefter anvender vi et keramisk flydende materiale, som sprøjtes ind i røret
  • Det får lov at virke og efter 40 timer er røret tæt.
  • Du slipper for ødelagte gulve og vægge – og får et 100 % tæt rør igen.

Forebyg at rørskaden kommer igen

Idet følgeskader efter en skjult rørskade kan blive virkelig omfattende, så kan du med fordel forebygge, at du får rørskader igen. Det kan du ved at installere en alarmovervågning i husets installation, som registrerer en lækage i tide.

Med det formål at opdage en rørlækage i tide, så anbefaler vi følgende to produkter:

  • En vandsikringsalarm fra Dansk Vand Alarm, der automatisk lukker for vandet, hvis der opstår en lækage. Obs på at den skal monteres af en autoriseret VVS-installatør.
  • En fugt- eller en vandalarm fra Felson – Watersave, som giver en alarm ved en lækage lige som en røgalarm. Dette produkt kan du selv montere.

Vi forhandler begge produkter, ring eller send en ordre på mail, hvorefter denne sendes til din adresse. Så har du gjort hvad du kan for at sikre dig mod en ødelagt bolig på grund af en rørskade.

Hvorfor opstår der lækager på rør?

Vand- og varmerør holder ikke evigt. Med tiden vil rust og ælde gennemtære både rør og samlinger. Frostvejr kan også deformere et rør så det lækker – det ser vi især sommerhuse, hvor rørene kan fryse til om vinteren. Rørlækager kan også opstå på grund af konstruktionsfejl.

Kontakt os for effektiv rørtætning på Sjælland og Fyn

Vi udfører rørtætning uden ophugning eller frilægning af skadested. Kontakt os på telefon 70701915 og lad os aftale nærmere.

Made by Hjemmesider.DK