Rensning af rør der er tilstoppet

Effektiv rensning af dine rør

Få et stabilt tryk og rent vand igen

Kontakt os på 70 70 19 15

Døjer du med faldende tryk i din bruser? – manglende varme i den varme hane? – eller har du mistanke om bakterier i dit vand? Det kan også være at du står med en eller flere radiatorer, der ikke vil varme eller oplever et ustabilt tryk. Alt dette er indikatorer på, at du trænger til at få renset dine rør. Vi tilbyder professionelle løsninger med garanteret høj effekt.

Skånsom og effektiv rørrensning

Vi kan udføre en yderst skånsom rensning af dine rør, som stadig er effektiv til at fjerne belægninger. Vores renseprodukter passer til de belægninger, vi skal fjerne. Når vi renser, så bliver belægningerne effektivt opløst og kan nemt skylles ud af rørene.

Vi arbejder hurtigt og effektivt

Belægninger kan både skabe driftforstyrrelser og nogle gange blokere rørene fuldstændig, men de kan også medføre ustabilt tryk i bruser eller vandhaner. Omfanget af rensningen afhænger af hvor tilstoppede rørene er.

Vi renser vand- og varmerør, spildevandsrør og trykledninger fra dit gasfyr. Skjulte rør kan være meget svært tilgængelige, og derfor er det vigtigt at have ekspertisen til at få udført en effektiv rensning. Vi har både erfaring, ekspertise og de helt rigtige værktøjer.

Derfor tilstopper dine vand- og varmerør:

  • På grund af kalk og okker i vores drikkevand, som med tiden vil sætte sig fast som belægninger. Det både reducerer vandtrykket og nedsætter komforten ved et brusebad for eksempel.
  • Tæring og rust tilstopper filtre ved vandhaner og brusehoveder
  • Bakteriebaser, der sætter sig i klumper på vandrørene (og kan give legionella) samt bakterievækst som skaber slam i lukkede varmerør og nedsætter funktionen.

Det er ikke kun gamle rør, der skal renses. Selv rør med få år på bagen kan have brug for en rensning, hvis de eksempelvis har været udsat for hårdt brug. Dagligt brug af vand, varme og gas gennem flere år medfører meget større belægninger end de fleste umiddelbart er klar over – både i de små rør hos private husholdninger og i de store rør hos erhverv, boligselskaber, vandværker og spildevandcentre.

Vi samarbejder med forsikringsselskaber

Vi rekvireres ofte gennem ejerskiftesager, hvor forsikringsselskabet kontakter os. Behovet for rørrensning møder vi ofte i ejerskiftesager. Hvis dine rør er gennemtærede og nedbrudte, så kan selv en yderst skånsom rørrensning skabe lækager på dine rør. Her er det en god ide at sikre, at dit forsikringsselskab dækker de lækager, der kan opstå efter en rørrensning. Meget ofte er det en skade, der dækkes af forsikringsselskabet.

Tøv ikke med at kontakte os

Med erfaring, det rette udstyr og vores stærke team, så kan vi hurtigt få renset dine rør. Ring til os på 70701915 og lad os lave en aftale. Vi kører på hele Sjælland og Fyn.

Made by Hjemmesider.DK