Hvem er Selandia Lækagesporing

Hos Selandia Lækagesporing har vi landets bedste lækageoperatører, som alle er eksperter i lækagesporing af skjulte rørskader. Vi er det firma på markedet, der har de bedste og nyeste instrumenter til vores opgaver.

Firmaet blev grundlagt i 1979 som en VVS-virksomhed i Holbæk. Vi er de eneste, som har VVS-autorisation indenfor branchen! Vi har endvidere stor viden med forsikringsskader i det hele taget, da vi har haft et større samarbejde med en af de store spillere på markedet gennem mere end 20 år. Derfor kan vi også give dig en god vejledning og rådgivning om din skade.

Vi er et godt valg hvis du har en skade. Vores kundedatabase indeholder aftaler med store erhvervskunder, hospitaler, forsikringsselskaber, elektrikere, vvs-installatører og private kunder og som følge heraf kan vi også håndtere din skade fra start til slut – Da vi ved hvem der er de bedste! Vi udfører opgaver på Sjælland og Fyn.

Et team, der tænker ud af boksen

Ingen opgaver er ens. Det ved vi hos Selandia Lækagesporing, og derfor er vi gode til at tænke ud af boksen, når vi fejlfinder hos vores kunder. Alle arbejder professionelt og serviceminded på alle opgaver, og vi er klar til at rykke ud selv med kort varsel hvilket selvsagt vores kunder er rigtig glade for.

Medlemsskaber

Vi er medlem af TEKNIQ da vi som et af de eneste lækagesporingsfirmaer er autoriseret indenfor gas og vvs.

Made by Hjemmesider.DK