Husk at lytte med på vandrørene

inden lækager bliver en dyr omgang!

eller kontakt os på 70 70 19 15

Hos Selandia Lækagesporing udfører vi effektiv og professionel lækagesporing på hele Sjælland og Fyn, og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Her kan du læse mere om hvad lækager og lækagesporing egentlig er.

Vi bor alle ovenpå et sindrigt system af forsyningsledninger: vandrør, afløb, varmerør og gasledninger, som fører direkte ind i vores private hjem, institutioner og erhvervsejendomme. Disse rørsystemer kræver løbende vedligeholdelse og inspektion for at sikre deres forsyningssikkerhed og for at undgå lækager.

Hvad er en lækage?

Lækager er uønskede huller/ brud på rør, hvor vandet kan løbe ud, eller hvor de elektriske elementer og varmeforsyningen ikke længere fungerer optimalt. Vær opmærksom på nedenstående, som er nogle tegn på, at du kan være en lækage:

  • Et løbende toilet
  • Dryppende vandhaner
  • Vand der fosser ud under gulve, i kældre, haver eller på veje og stier
  • En fæl lugt af kloak eller skimmelsvamp i din bolig
  • En pludselig stigning på vand- eller varmeregningen.

Hold særlig godt øje med de små forandringer. For selv mindre lækager kan forårsage de største skader på din ejendom, hvis de får lov at foregår over længere tid. Vi har set hvordan små dryp fra en mindre lækage kan give alvorlige vandskader med råd og svamp i huse. I værste fald kan de underminere fundamenter under bygninger, fortove og veje.

Det er derfor en af vores bedste råd er at ’lytte med på vandrørene’ og holde øje med om noget ændrer sig – eller kontakte os med det samme inden lækagen begynder at udvikle sig.

Hvorfor opstår der lækager?

Rør vil uundgåeligt få lækager efter års daglig brug. Det kan være på grund af erosion, rust og slitage eller forkalkning og bakteriebelægninger, der samler sig. Lækager kan også opstå på grund af frost og massive temperatursvingninger, der ændrer jordlagenes pres.

Lækager er altså en naturlig slitage på rør og ledninger, men vi kan gå ind med det samme og fejlsøge hvor skadestedet er.

Hvad er professionel lækagesporing?

Lækagesporing er en specialopgave som udføres af operatører med stor erfaring.
Som professionelle lækageoperatører arbejder vi hver dag for at spore disse lækager og hindre unødigt ressourcespild og skader på ejendomme. Vi udfører lækagesporing på skjulte rør i bygninger og terræn, herunder lokalisering af ledninger. Det drejer sig både om lækagesporing/ fejlsøgning på el-gulvvarme og el-kabler fra forsyningsenhed og til bolig.

Vi udfører lækagesporing for private og erhverv

Hos Selandia Lækagesporing udfører vi både små opgaver for private og større opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, forsyningsselskaber og hospitaler. Vi har også samarbejdsaftaler med flere forsikringsselskaber. Har du mistanke om en lækage kan du trygt kontakte os på 70 70 19 15

Vi kan håndtere din skade fra start til slut – også når det er akut!

Made by Web.dK