Lugter din bolig

Lugter din bolig (lidt) af kloak?

Vi kan finde årsagen med det samme

Akut hjælp til at fejlsøge på lugtgener i bolig – ring til 70 70 19 15

Vi har det nødvendige udstyr til en hurtig og effektiv lokalisering af årsagen til dine lugtproblemer. For hvis du døjer med en krydret eller ubehagelig kloaklugt, så er det vigtigt, at du får handlet med det samme – ikke kun for dit eget velbehags skyld, men også fordi lugten kan komme fra et alvorligt problem i bygningen.

Derfor er professionel og træfsikker fejlsøgning altafgørende

En skjult rørskade kan være en både ubehagelig og bekostelig oplevelse, men gennem en hurtig indsats og træfsikker søgning kan skadesomfanget begrænses. Lad os fejlsøge – det er hurtigt og effektivt.

Dårlig lugt – bakterier og fugt

En dårlig lugt i din bolig kan virkelig være yderst generende. Du og din familie kan komme til at bære den med jer, når I forlader huset, ligesom den kan vise sig at være sygdomsfremkaldende.

Lugtgener i boligen kan skyldes et utæt kloakrør, hvorfra rotter kan komme ind i din bolig, ligesom der kan begynde at vokse mug og skimmelsvamp omkring rørlækagen. Sådanne skjulte vandskader er farlige, fordi de ofte udvikler sig stødt og roligt i det skjulte.

Vi tilbyder at tage sikker hånd om dine lugtgener

Tøv ikke med at kontakte os, hvis den dårlige lugt er tiltagende eller hvis den periodisk bliver ved med at vende tilbage. Med en hurtig indsats fra Selandia Lækagesporing får du:

  • Præcis sporing af en rørlækage
  • Fejlsøgning af defekt enhed
  • En altid omhyggelig og professionel tilgang til alle opgaver
  • Årsagslokalisering og en konkret rapport i hånden med det samme, der forklarer årsagen
  • Professionel rådgivning hele vejen igennem.

Vi tilbyder også tætning af rør eller rensning af rør, hvis det er årsagen til dine lugtproblemer.

Kontakt os for præcis lokalisering af årsagen til dine lugtgener

Vores professionelle team, som dækker hele Sjælland og Fyn, er klar til at hjælpe dig med det samme. Vi har mange års erfaring at trække på, når vi lokaliserer årsagen til lugtgener. Ring til os på 70701915 og lad os tage en snak om pris og opgavens omfang.

Made by Web.dK