Er din el-gulvvarme holdt op med at virke?

Så er en effektiv fejlsøgning sagen.

Effektiv fejlfinding på 70 70 19 15

Hvis du pludselig får kolde fødder, når du træder ud på dit badeværelse, så er det tegn på en fejl som vi kan afhjælpe. Med professionel fejlfinding fra Selandia Lækagesporing kan vi hurtigt lokalisere fejlen og få varmen genetableret. Vi dækker hele Sjælland og Fyn.

Gulvvarme er skønt – når det virker!

El-gulvarme giver en skøn komfortvarme og gør gulvet behageligt at komme ud på i de kolde vintermåneder. Men opstår der en fejl, så stopper den gode varme – og det kan få hele dit relæ til at slå fra.

Lad os finde fejlen på din el-gulvvarme. Vi er klar til at rykke ud med det samme og alle sager kan udføres inden for 3- 8 dage efter afgivet ordre – eller efter aftale, så det passer dig bedst.

Hvis el-gulvvarme-kablerne går i stykker, så kan de heldigvis repareres igen. Vi mester kunsten at lokalisere bruddet via effektiv fejlfinding med centimers nøjagtighed.

Effektiv fejlsøgning af brud på kabler i din el-gulvvarme

Et samarbejde foregår på den måde, at vi lokaliserer fejlen/ lækagen med stor præcision. Straks herefter får du en rapport med god beskrivelse af de fejl, vi har lokaliseret. Den er nødvendig dokumentation til forsikringsselskabet.

Herefter skal kablet repareres, så din el-gulvarme kommer til at fungere igen. Vær opmærksom på, at fejlen også kan være opstået på grund af en konstruktionsfejl i gulvet – fx at gulvvarmekablerne ligger direkte i isoleringen. I sådan tilfælde er rapporten vigtig overfor forsikringsselskabet.

Så har du el-gulvvarme og et koldt gulv? Tøv ikke med at kontakte os

Vi udfører fejlsøgning hos både private og erhverv, og vi tilbyder også at frilægge skadested og udbedre skaden. Ring til os på 70701915 og få genetableret din gulvvarme.

Made by Hjemmesider.DK