Smider du penge direkte i toilettet?

Så er det på høje tid, at du kontakter os

For effektiv lækagesporing ring til os på 70 70 19 15

Husk at være opmærksom på små tegn, der peger på en rørlækage i din bolig: Fylder du vand på dit varmeanlæg mere end 1 gang om året? Har du dryppende vandhaner eller et løbende toilet? Bliver du mødt af en dårlig luft, når du kommer hjem? Alt dette kan tyde på, at du har en lækage i dine rør. Kontakt os inden skaden bliver for stor – vi er klar til at rykke ud med det samme.

Professionel lækagesporing på vand- og varmerør

En af vores særlige ekspertiser er netop lækagesøgning på skjulte rør i bygninger og i terræn. Vi har knowhow og de helt rigtige værktøjer samt dygtige medarbejdere til at søge lækagen med centimers nøjagtighed. Vi fejlsøger på skjulte rør, i vægge, under gulve, under terræn i haver og under vej- og stibelægning. Når du får den præcise placering af rørlækagen, så kan hullet nemt udbedres uden at alt skal nedbrydes med store omkostninger til følge. Vi tilbyder også tætning af rør med garanti uden at skulle åbne skadested op.

En skjult rørskade kan få store konsekvenser. Vi udfører dagligt opgaver for både vandværker, vvs-installatører, private kunder og forsikringsselskaber.

Lækage og dryppende vand – et kæmpe ressourcespild

Vand er en knap ressource, og vi skal passe godt på det unikke drikkevand, vi har i Danmark. Hvis vandet siver ud, så sker der et kæmpe vandspild, som viser sig på vandregningens størrelse. Det kan ske som en kraftig lækage, hvor vandet fosser ud – eller starte som en lille lækage, hvor vandet stødt og roligt drypper ud. Sidstnævnte får ofte de største konsekvenser, fordi skadevirkningerne kommer gradvist.

Du kan selv holde øje små tegn på en lækage på dine vand- eller varmerør:

  • Der kommer fugt eller skimmelsvamp omkring lækagen – fx på lofter i underetage
  • Malingen begynder at skalle af
  • Trækonstruktioner omkring lækagen begynder at rådne
  • Pytter af vand samler sig i terræn over lækagen
  • Vandregningen stiger pludseligt eller stødt og roligt
  • Oftere end normalt behov for at fylde vand på centralvarmeanlægget.

Alarmsystem til skjulte lækager

Lækagens placering har stor betydning for følgeskader. Ved en skjult lækage kan vand sive ind i bygningens konstruktioner, og deraf er følgeskader af en skjult rørskade ofte omkostningstunge. I takt med at vi får flere og flere varme- og vandrør gemt af vejen bag vægge og under gulve samt i installationsskakte, stiger behovet for overvågning og alarmering, hvis der opstår en lækage. Her kan vi anbefale et alarmsystem.

Kontakt os for præcis lækagesporing af vand- og varmerør

Vi har mange års erfaring med lækagesporing på hele Sjælland og Fyn, og vi vil meget gerne hjælpe dig. Kontakt os på telefon 70701915 og lad os håndtere din lækage med det samme.

Made by Hjemmesider.DK