Strå du pludselig uden el?

Står du pludselig uden el?

Kabelfejl er også et af vores specialer!

Akutte sager håndteres straks – ring til os på 70 70 19 15

Hvis du har et brud eller en fejl på et af dine el-kabler, så kan vi lokalisere problemet – også på skjulte kabler indenfor i en bygning eller kabler, som er gravet ned i jorden. Vi er eksperter i kabelsøgning og kan fejlfinde med stor nøjagtighed. Du får en rapport i hånden, så du hurtigt kan få strømmen tilbage. Vi kan være behjælpelig med udbedring, hvis du ikke selv har rekvireret en reparatør

Præcis fejlsøgning / lokalisering

Vi er et stærkt team med mange års erfaring, stor faglig viden og det helt rette udstyr til at udføre effektiv fejlsøgning på el-kabler og stikledninger. Vi arbejder målrettet og effektivt, når vi søger et kabelbrud og lokaliserer kablernes føring. Kabelsøgningsopgaver udføres for både elektrikere, private husejere, boligselskaber, forsikringsselskaber og forsyningsselskaber.

Få professionel hjælp til fejlfinding på el-kabler

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har problemer med dine kabler. Ved at lade Selandia Lækagesøgning løse problemet, så får du en pålidelig samarbejdspartner, der tilbyder:

  • Effektiv fejsøgning med det bedste og nyeste udstyr på markedet.
  • Præcis fejlfinding med centimers nøjagtighed.
  • En dokumentationsrapport med klar konklusion om årsagen til fejlen
  • Afmærkning af skadested, så bruddet / skaden kan udbedres.
  • En tryg proces hele vejen igennem med erfarne operatører.

Årsagen til manglende el

Kabelfejl kan blandt andet skyldes ælde, vejarbejde, som har gravet i kablet, eller de kan være fremkommet ved sten i jorden, som har gnavet hul på kablerne. Der kan også være opstået en simpel el-fejl eller utætte kabelsamlinger, hvor der trænger fugt ind.

Vi anbefaler altid, at du starter med at tjekke om strømafbrydelsen skyldes et defekt elektrisk apparat, som har slået elmåleren fra, så den har brug for en ny sikring. Der kan også være tale om en planlagt strømafbrydelse – dem får du oplyst fra dit forsyningsselskab.

Forsikring af brud på el-kabler og stikledninger

Stikledningen, der fører strømmen fra elnettet til bolig, kan være offentlig eller privat ejendom. Hvis det er din ejendom, så kan du kontakte dit forsikringsselskab efter vores besøg og fremsende rapporten til dem. I de fleste tilfælde er det en dækket skade. Vi har samarbejdsaftaler med forsikringsselskaber og kan hjælpe her.

Kontakt os for præcis fejlsøgning på elkabler

Vi har attraktive priser, er pålidelige og kompetente og så samarbejder vi med autoriserede elektrikere, hvilket er en tryghed for dig som kunde. Ring til os på 70701915 lad os fejlfinde på din elektricitet. Vi dækker Sjælland og Fyn.

Made by Hjemmesider.DK