Mange swimmingpools døjer med vand, der lækker

Har du givet din et lækagetjek?

Kontakt os på 70 70 19 15

Vi udfører effektiv lækagesporing, hvis du har mistanke om, at din swimmingpool taber vand. For selv en lille lækage kan blive dyr i både vand og kemikalier. Kontakt os inden det går helt galt.

Vores lækagetjek af swimmingpools er en sikker og velafprøvet metode, som vi gennem flere år har brugt til lækagetjek af adskillige pools. Vi er det eneste firma, der har specialudstyr til dette. Vi anvender specielle mikrofoner med en fintfølende lytteegenskab – helt ligesom delfiner, og de kan ’høre’ lækagens placering.

Sikre tegn på at din pool har en lækage

Der vil altid være et naturligt vandtab på swimmingpools på grund af fordampning, men hvis vandtabet på dit svømmebassin pludselig bliver større end normalt, så vil vi anbefale at give poolen et lækagetjek.

En lille lækage kan være svær at få øje på. Men hold øje med om belægningen og beplantningen omkring poolen er fugtig på selv ganske nedbørsfri dage. Tjek også vandregningen og vandmåleren en ekstra gang og hold øje med, at vandforbruget ikke pludselig løber løbsk. Løse fliser eller synlige revner i pooldækket kan også være tegn på, at svømmebassinet har en lækage.

Hos Selandia Lækagesøgning kan vi foretage en totalundersøgelse af poolen.

  • Effektiv søgning af pool-lækagen med velafprøvet mikrofon-metode
  • Vi undersøger alt på selve poolen samt rørene fra teknikrummet og ud til selve poolen.
  • Du får en fejlrapport udleveret efter vores undersøgelse.
  • Vi yder professionel rådgivning hele vejen igennem.

Vi garanterer præcis fejllokalisering og kan også udføre en eventuelt reparation fra start til slut.

Lad os hjælpe dig med din pool

Vi lokaliserer lækager på swimmingpools i alle størrelser. Det drejer sig både om mindre private pools, pools ved sommerhuse eller større pools hos professionelle såsom hoteller og campingpladser.

Så tøv ikke med at kontakte os hvis din pool har brug for et lækagetjek. Vi træffes på telefon 70701915, og er klar til at håndtere alle opgaver indenfor 3-8 dage – ved akutte opgaver ofte indenfor samme dag.

Made by Hjemmesider.DK